Nieuws

30 oktober en 1 november: Kom proeven en kennismaken

 

Op vrijdag 30 oktober ben ik om 15.00 uur te gast in de prachtige boekhandel Waanders in de Broeren in Zwolle. Ik vertel over mijn boek en laat van alles zien en proeven.

 

Bij boekhandel Scheltema in Amsterdam sta ik op zondag 1 november vanaf 14.00 achter het fornuis op de kookboekenafdeling om hapjes uit mijn boek te maken.

 

En natuurlijk signeer ik daar graag jouw boek!

 

 

27 en 29 oktober: Kookboek van de Maand diners

 

Proeven hoe echte profs de gerechten uit Het buurtsuperkookboek, maken? Dat kan. Omdat het boek Kookboek van de Maand is, gaan volgende week chefs aan de slag met mijn recepten. Op twee avonden kun je meegenieten: dinsdagavond 27 oktober bij Kookstudio de Laurier, in de vorm van een workshop plus eten; donderdagavond 29 oktober hoef je alleen maar aan te schuiven, en wel bij Boekalicious. Beide adressen zijn in Amsterdam. Zelf ben ik ook reuze benieuwd dus ik kom in elk geval!

 

Kookboek van de Maand oktober!

 

Het buurtsuperkookboek is verkozen tot Kookboek van de Maand!

Dat betekent: evenementen en extra aandacht in de boekhandels. Op veel plaatsen ligt het in de etalage. Boekhandels plaatsen het boek prominent op hun websites. Lees meer over Kookboek van de Maand.